สร้างเว็บEngine by iGetWeb.com
Cart รายการสินค้า (0)

Air Chuck

Air Chucks

Air Chuck ของ Tidlandเป็นอุปกรณ์ที่ใช้ในการยึดเกาะผนังภายในของแกนของวัสดุที่เป็นม้วนให้ติดแน่นกับเครื่องจักร เพลาหรือAir Shaft เพื่อทำให้การถ่ายวัสดุออกจากม้วน(Unwinding)หรือการม้วนวัสดุเก็บเข้ากับแกน(Winding)เป็นไปอย่างเรียบร้อย Air Chuckให้แรงยึดเกาะที่แน่นและเรียบเสมอกันตลอดพื้นผิวอย่างเท่าเทียมกัน สามารถป้องกันวัสดุไม่ให้เลื่อนหลุดออกจากChuck และยังเป็นการยืดอายุการใช้งานของแกนของม้วนวัสดุด้วย

Air Chuck ของ Tidland ออกแบบให้มีแรงบิดสูงและราคายุติธรรม Air Chuckประกอบด้วยชิ้นส่วนหลัก 3 ส่วนคือ ตัวเสื้อทำขึ้นจากโลหะที่เป็นเหล็กกล้าหรืออลูมิเนียมอัลลอยที่แข็งแรงทนทาน ถุงลมที่ทำจากยางธรรมชาติที่มีความยืดหยุ่นพองลมได้และไม่มีรอยต่อ และข้อต่อที่อยู่ตรงปลาย Air ChuckของTidlandได้สร้างชื่อเสียงจนเป็นที่ยอมรับจากผู้ใช้ทุกมุมโลกในความทนทานต่อการสึกหรอ คุณภาพที่ดีเสมอต้นเสมอปลาย และอายุการใช้งานที่ยืนยาว นอกจากนั้น Air Chuckของ Tidlandยังเป็นที่ยอมรับกันในอุตสาหกรรมทั่วไปว่า เป็นสินค้าที่เชื่อถือได้ในเรื่องแรงยึดเกาะที่แน่น ไม่มีการหลุดลื่น ซึ่งทำให้การควบคุมการทำงานของการปล่อยวัสดุออกจากม้วน(Unwinding)และการม้วนเก็บวัสดุเข้าในม้วน(Winding)มีประสิทธิภาพสูงสุด และยังสามารถทำให้เครื่องจักร สามารถเดินได้ด้วยความเร็วสูงเต็มพิกัด อันเป็นผลทำให้เป็นการเพิ่มผลผลิตได้อย่างเต็มที่อีกด้วย

Applications:

Air ChuckของTidlanออกแบบสำหรับงานปล่อยวัสดุออกจากม้วน(Unwinding) และงานเก็บวัสดุเข้าม้วน(Winding) ซึ่งมีทั้งแบบทีใช้เพลาและไม่ต้องใช้กับเพลา อุตสาหกรรมที่ต้องใช้Air Chuckได้แก่ กระดาษ สิ่งพิมพ์ สิ่งทอ ฟิล์ม พลาสติก แผ่นเหล็ก พรมและอื่นๆอีกมาก

สนใจติดต่อขอรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่

บริษัท น่ำแซอินเตอร์เทรดดิ้ง จำกัด
โทร. 0-2223-2271-3, 0-2222-0072, 0-2226-5667-8
อีเมล์ namsae@y7mail.com, nitco@y7mail.com
Web-site : http://www.nitco.co.th
http://www.namsae.com

Shaftless Chuck

Rugged, high torque chucks for rewinding or unwinding rolls with or without shafts

Tidland's new shaftless Chucks are ideal for continuous-duty shaftless applications in corrugating, sheeting, paper finishing or laminating. The unique design is extremely robust, easy to maintainting and core-friendly.

Operators will appreciate the substantial torque output, durable construction, positive core centering ability and core-friendly design of these chucks. Ease of removal and insertion improve overall throughput while reducing waste associated with jammed cores.

Raptor Series torque chucks offer unique ergonomic benefits to operators. Routine maintenance and core size changes can be made without removing the entire chuck from the machine, reducing downtime and the risk of injury due to heavy lifting. The toolless adapter allows users to switch core sizes in two steps, taking less than 5 seconds overall.

Shaft Mounted Chuck

An affordable, lightweight alternative to standard aluminum chucks.

Feather Light.Intense Grip.  Incredibly Durable. Tidland’s Force5 air chuck offers the lightweight alternative to aluminum chucks at the lowest cost in the market. The Force5 can also take abuse in the toughest environments. The specially engineered polymer expanding element is not only designed for high durability in extreme conditions, but retains its shape over time for ease of insertion and removal.
They are the lightest weight air chuck available and have the greatest gripping force with improved gripping during e-stop & high-torque applications. Paired with Tidland’s Ultrashaft composite air shafts or composite mandrels, you can safely change rolls from 5.91" to 6" (150 mm to 152 mm) ID cores

 

Air Shafts

Diagram of An Air Chuck

Shaftless Air Chuck

Raptor Series Torque Chucks T idland's new shaftless Chucks are ideal for... (more)

Shaft Mounted Air Shaft

Force5 Air Chucks F eather Light.Intense Grip.  Incredibly Durable.... (more)

view